mandag 13. juli 2015

Tips til å velge en kjole for den spesielle anledningen

Hvordan velge en kjole

Det er mange ting å vurdere når du prøver å velge en kjole for en spesiell anledning. Noen av de viktigste hensyn å velge de rette kjolen inkluderer fargen, kjole stil og komfort.

Fargen på kjolen bør flatere din hudtone. Hvis du har en oliven hudtone, må du unngå kjoler i rosa eller gul, stund en fersken farget hudtone vil unngå oransje og røde kjoler. Noen folk sier svart er flatterende på alle, men folk med blek hud pleier å se veldig vasket ut når de bruker svart klær. Grå synes å se fint på all hudtoner.

Stil kjoler er viktig i oppdraget ditt å velge beste utseende, og bør fastsettes av din kroppsfasong. Petite kvinner er smigret når iført A-line stil kjoler, og unngå de gammeldagse klokkeformet ballkjole, som de synes å "svale" du. Hvis du har en større enn ønsket nederst, bør du velge en kjole med tynne stropper eller ingen stropper; og/eller en kjole med en drapering mas for å bringe øynene oppover og fra din trøbbel spot. Damer som er usikkert om magen bør vurdere stiler med empire waists eller korsett stil topper, mens damer som er usikkert om armene bør unngå stroppeløs eller sleeveless kjoler og velg korte ermer eller ganske gjennomsiktig ermer i blonder.

Kanskje den mest viktige betraktningen når du velger en kjole å ha, er hvor komfortabel du føler stund bruk den. Hvis kjolen er også begrense eller du bare ikke er komfortabel når du setter den på, skal du ikke ha så fint en tid som i en kjole som gjør deg komfortabel!

Billige kjole VS. Fancy kjole

Budsjettet er vanligvis en bekymring når du bestemmer hva kjole for å kjøpe. Det er sjelden at du finner en fancy kjole med en billig pris - med mindre du tilfeldigvis traff en stor klaring salg med alle fancy kjoler blir plassert på billig kjole stativer!

Hvis penger er et stort problem for deg, vil sannsynligvis du velger fineste kjole du finner i delen billig kjole. Billig finner ikke bety stygg-du vil ha mindre valg i lavere priset kjoler, men hvis du ser lenge nok du en som fungerer med budsjettet så vel som for utseende.


På den annen side, hvis pengene ikke så mye av et problem, kan du gå rett til delen fancy kjole i din favoritt butikken og se hva du finner!

Velge en kjole i kjole butikken

Det er mange måter å handle for din kjole-nettet, på kjolen butikken eller venn skap! Hvis du velger å gå den tradisjonelle ruten og velge en kjole i kjole butikken, kontroller at du er forberedt på å prøve flere før du kjøper. Du vil bli overrasket på hvordan ulike kjoler plass selv om de er alle samme størrelse.

Hvordan velge sko som passer din kjole

Den beste måten å velge sko som passer din kjole er å prøve dem sammen! Du har ikke nøyaktig samsvar fargen, men du skal sørge for at fargene ikke kolliderer. Også vurdere oppbyggingen av kjolen når sko til å matche og hvorvidt din kjole har pynt som juveler - hvis så, du kunne gjøre et fashion statement ved å velge sko med juveler også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar