søndag 5. april 2015

Kvinners høye hæler sandaler

Høye hæler
De fleste kvinner elsker å ha disse fantastiske par høye hæler. Uten tvil, disse ser veldig stilig og kjapt Krydre dine antrekk. Gå på riktig måte og ser komfortabel mens du bruke hæler er også en like viktig del. Gå i hælene er ikke en svært vanskelig oppgave som mange tror. Alt du trenger å gjøre er en konsistent praksis. Jo mer du bærer den og gå mer komfortabelt blir du.

Men med noen grunnleggende ting må du trenger å vite om hvordan du kan gå elegant med par hæler, du også vite ulike typer hæler tilgjengelig i markedet. Du bør også kjøpe disse hæler fra pålitelig nettbutikker. Videre, la oss snakke om ulike typer av kvinners hæler, Internett-butikker hvor du kan få dem fra og noen tips om hvordan å gå grasiøst i hælene.

Kvinners høye hæler
Det finnes ulike typer kvinners høye hæler på høyhælte sko delen på nettbutikker. Noen av disse typer kvinners høye hæler er som følger:
* Hæl: en runde hæl som er bred der den møter den eneste av skoen og merkbart smalere ved kontakt med bakken.
* Snellehæl: En kort, smal hæl med maksimal høyde under 2 inches og diameteren på mer enn 0.4 tommen kontaktpunktet med bakken.
* Prisme hæl: For tre flat sider som danner en trekant ved kontakt med bakken.
* Dukke hæl: Det er en tykk firkantet blokkhæl ca 2 inches i diameter og høyde.
* Spole eller Louis Heel: det er en bred hæl der den møter eneste og ved kontakt med bakken; merkbart smalere på midtpunktet mellom to.
* Stiletto hæl: det er en høy, smal hæl med minimum høyde på 2 inches og diameteren på mer enn 0.4 tommen kontaktpunktet med bakken.
* Kilehæl: Det opptar hele plassen under den arch og hæl delen av foten.
For å fange noen virkelig varme elementer blant ovenfor i kvinnenes høye hæler delen, kan du besøke heels.com hvor du får fantastiske hæler innenfor budsjettet ditt med god kvalitet.


Høye hæler sandaler
Høye hæler sandaler ville definitivt gjøre dagen din & gir deg all oppmerksomheten du vil elske. Men er gå grasiøst i høy hæl sandaler en kunst, så la oss ta en titt på noen tips om hvordan å gå grasiøst i høy hæl sandaler.
* De iført hælene for første gang må spesielt velge Middels hælene. Disse opptil 2 inches av hæler er best for deg. Vel, hvis du allerede har dem og ønsker enda større hæl kan du gå for den med 3-4 inches av hælen.

* Det er en smart idé å gå for en bred base høy hæl i stedet for blyant hælene. Når du er komfortabel med lagt som høyden kan du kjøpe blyant hælene. Hvis du allerede har slitt høye hæler du kan lettere få tilpasset de blyant hælene. Fastspent sandaler er best for første tidtakere, som disse gir den ekstra støtten.

* Når du har kjøpt stykket, praksis stående. Ja, slitasje og står foran speilet. Fjern og igjen seg. Kontroller at du står oppreist. Nå slår siden, snu på ett sted, holder din holdning oppreist og være avslappet.

* Nå, det er på tide å gå videre. Begynne å gå. En god idé er å ha en lang speil og tomme lang passasje foran den. Nå starte hæler går fra slutten av gangen mot speilet. Være langsom, oppreist, ikke lene seg fremover, se rett inn i speilet. De fleste kvinner gjør feilen å ser på sko som de gå, ikke gjør dette. Med speilet foran får du til vane å se rett.

* Konsentrere seg om beina mens du går. Holde dem rett, og nær hverandre mens du går. Ta korte steg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar